Weboldal készítés és keresőoptimalizálás Érd, Budapest

Professzionális weblap Kis és Középvállalkozók részére

 

Biztosan mondhatom, hogy a legnagyobb szükségük a vállalkozóknak van egy cégre igazított weblapra. Méghozzá azért, mert a kis és középvállalkozások azok akiknek rengeteget kell költeniük reklámhirdetésekre újságokban, szórólapokon és egyéb helyeken. Tapasztalataim alapján ezeknek a hirdetéseknek a 99%-a kidobott pénz. Vagy azért mert nem jó a célpiac, vagy mert a reklám készítői nem tudnak reklámot készíteni(legyen szó a vállalkozórol, vagy a reklámújság készítőiről). Akkor hogyan hirdess?

 

A legoptimálisabb megoldás egy gondosan megtervezett és keresőoptimalizált weblap 100%-ban a cégedre szabva! Ezért a weboldal készítésre nagy gondot kell fordítani! Egy szuper weblappal hosszútávon jelentősen megnyírbálhatod a marketing költségeidet. Mit szólnál hozzá, ha weboldaladra csak olyan érdeklődők érkeznek, akik a weboldalad témája miatt bukkantak rád. Tehát látogatóid 100%-ban lehetséges vásárlók. Ezért rendkívül fontos, hogy weboldalad részletesen bemutassa a céged minden oldalát.Gondolj csak bele ha kereskedésed egy elrejtett kis utcában van, akkor kevesen vesznek észre és mennek be hozzád vásárolni az üzletedbe.

 

De ha egy jó weboldalad van és sokan látogatják, akkor az olyan mintha 0-24-ig nyitva lennél és naponta akár több százan mennének be hozzád úgy, hogy még csak foglalkoznod sem kell a vevőkkel, hisz egy jó weboldal egy jó portékával vagy jól bemutatott szolgáltatással eladja magát és a kis elrejtett üzletedbe hirtelen rengetegen fognak benézni.

 

Jó példa erre a Bono Bútor története. 2007-ben egy eldugott kis üzletben nyitották meg első üzletüket, és mégis sokan látogattak el az üzletbe, mert látták a honlapjukat és tetszett a érdeklődőknek a weboldalon látható konyhabútorok. Azóta ez a kis vállalkozás akkorát fejlődött, hogy Érd egyik legfrekventáltabb helyén, a Pataki cukrászda mellett nyitotta meg új üzletét egy jóval tágasabb és szebb környezetben.

 

Nálunk még szerencsére nincsenek igazán jól megtervezett honlapok, ezért könnyű szerrel be lehet törni a piacra, legyen szó egy újonnan alakult vállalkozásról, vagy egy 20 éve működő cégről. Mindkettő számára új lehetőségeket tud nyújtani egy jó weboldal.

 

Kérd Borsos Albert segítségét, ha növelni szeretnéd vállalkozásod forgalmát! Kattints ide >>

Kérjen információt az űrlap segítségével!

Név*
E-mail*
Telefon*
Üzenet*
Ide kattints a küldéshez »

Elérhetőség:
Ügyvezető: Borsos János
Telefon: +36(30)4948575

H-P: 9:00-17:00

Email: mail@bttteam.hu

 

Ha bármilyen kérdése
van, akkor érdeklődjön
telefonon!

Alcatel telefonközpontok üzemeltetése és karbantartása


Telefonszerelő - Budapest - Érd - Székesfehérvár - Diósd - Százhalombatta - Tárnok - Budaörs - Biatorbágy - Törökbálint - Budakeszi - Tatabánya - Bicske


© Minden jog fenntartva 2010-2012 | Weboldal készítés | Konyhabútor készítés